Log in
+++ COVID-19: Information on the current situation +++

Dear customers, we understand that you have a lot of questions right now and we will try to help you in the best possible way. In order to be able to process the changes of your already made bookings, we need all available colleagues and therefore we will stop our telephone availability until further notice. Please send an e-mail to customerservice@atraveo.com. Our service team will prioritize the urgent cases and will contact you as soon as possible!
Back to search/result list
Property no. 65146

Studio for max. 1 person
Simonswald, Black Forest (Nature Park Südschwarzwald), Germany

Presently this studio is not on offer for booking. Instead look for alternatives in Simonswald, in the Black Forest or in Germany.
 • other holiday homes
 • your location
 • other locations
The studio is situated in Simonswald. The place is shown on the map. The exact position of the studio is not shown for discretion reasons. You will receive though the exact address with your travel documents.
There is no description available for this property.
* Unless otherwise indicated, this property is not equipped for the disabled.

This is what customers wrote about the studio 

 • A guest wrote
  on 08/11/2014 in Dutch, travel period: October 2014

  “We hebben enorm genoten van onze vakantie in Simonswald. Als je vragen hebt kan je steeds terecht bij de eigenaars die je graag verder helpen. Ze geven ook tips omtrent de omgeving en we hebben ook een wandelkaart gekregen . De kinderen hebben zich super geamuseerd op de boerderij , met het tractor rijden , pony rijden, .... We hebben ook een heel gezellige grill avond gehad met al de gasten die op de boerderij verbleven. Er zijn enorm veel activiteiten, maar je hebt ook zeker voldoende privacy. Kortom jet was een heel geweldige vakantie , voor herhaling vatbaar!

  Fam Rottiers”

  Source: @Leisure BR B.V.
 • A guest wrote
  on 30/09/2014 in Polish, travel period: May 2011

  “Można powiedzieć, że pobyt przebiegał tak, jak sobie w najlepszym wyobrażeniu mozna założyć.”

  Source: @Leisure BR B.V.
 • A guest wrote
  on 28/09/2012 in Dutch, travel period: September 2012

  “Wij hebben een heerlijke week doorgebracht op de Schingerhof. Frau Hug wil het je zo plezierig mogelijk maken. Onze dochters van 9 en 6 hebben zich heerlijk vermaakt in het beekje dat voor de boerderij langs stroomt. Dammetjes bouwen kunnen ze erg goed. Diverse ligstoelen en zithoekjes maken het buiten op het grote grasveld om de boerderij heen goed toeven. Bij slecht weer is er nog een leuke speelzolder. Het ponyrijden, tractorrijden en de avondwandeling waren fantastisch. De wandeling brengt je naar een dorpje verderop waar we heerlijk in een goed restaurant hebben gegeten en daarna weer teruggelopen. Freiburg is 30 minuten rijden en iedere ochtend tot 13.00 uur is er markt om de Munster (cathedraal) heen. Denzlingen heeft een mooi zwembad en Wolfach de glasblazerij. In Gutach een super rodelbaan. De Feldberg op met de lift en dan hopen op een mooi uitzicht. Hadden wij niet, het werd alleen maar donkerder.....
  Iedere dag wel iets ondernomen, maar de kinderen wilden eigenlijk niet weg. Zij vermaakten zich prima op de boerderij. Kortom een weekje om niet te vergeten.”

  Source: @Leisure BR B.V.
 • A guest wrote
  on 20/08/2012 in Dutch, travel period: August 2012

  “We hebben echt een super-vakantie gehad. Mijn man en ik kwamen goed tot rust! en de kids (3 en 5) konden zich heel goed vermaken op de boerderij. Wij heerlijk op de ligbanken e.d. en de kids vermaakten hun met de beesten of de speeltuin of speelzolder of het beekje. In de omgeving is veel te doen !! Wij hebben vooral de uitstapjes gedaan die voor de kinderen niet te lang duurden en die niet te ver waren, en bij thuiskomst weer heerlijk genieten op de boerderij (waar alles super netjes en schoon is).

  De boer en zijn vrouw zijn erg leuke mensen, ze organiseren bbq en wandeltocht (voor kinderen en volwassenen). en voor kinderen is er pony rijden en trekker rijden. S'morgens hangen (op bestelling) de broodjes aan je deur. (en kun je bij mevrouw nog meer bestellen, bier/wijn/sap/eieren/honing/boter). Je kunt van s'morgens vroeg tot s'avonds bij hun aankloppen. Ze zijn altijd in voor een praatje of om je te helpen. Ze maken het erg gezellig met hun aanwezigheid/ hun sfeer. Ze denken zelf aan de kleinste dingen om je een fijne vakantie te bezorgen!

  Simonswald - kinderspeeltuin / minigolf / zwembad (openlucht)/ leuke terrasjes / goede restaurants! / supermarkt /
  bakkerij (2)
  Waldkirch - Dierentuin (kleine dieren) - kasteelruine (kun je tot in de toren naar boven!)
  Kandel - is een uitzichtpunt 1245 meter, lekker rustig om te picknicken of bij het hotel wat drinken (eten)
  (paragliders starten daar) met auto te bereiken
  Freiburg - vanaf boerderij 5-10 min met auto naar bleibach en vanuit daar met de trein goed te doen! (30 min) je
  komt midden in het centrum aan.

  De boer en zijn vrouw weten alle uitstapjes te vinden, kunnen je goed uitleggen hoe je er het makkelijkst kunt komen, hoe laat treinen e.d. vertrekken. en anders zoeken ze het wel voor je uit.......

  Wij gaan hier zeker nog een keer heen!”

  Source: @Leisure BR B.V.
 • A guest wrote
  on 28/10/2011 in Dutch, travel period: August 2011

  “Erg leuk huis, prachtige omgeving, zeer geschikt voor gezin met jonge kinderen (die van ons zijn 3 en 6). Erg veel ruimte om het huis, heerlijk rustig gelegen.”

  Source: @Leisure BR B.V.